På Påskdagen ramlade Söndagsbrunchklubben in på Strand Hotel, Nybrokajen 9. Vi blev 5 personer denna gång: LG, PHA, RN, AF och MA.
Alla tyckte att miljön var väldigt trevlig, med utsikt över Nybroviken och högt i tak, då vi satt på en inglasad innergård (heter det atrium kanske?).
Sedan hade vi lite olika åsikter om själva utbudet. En hel del av det man ville ha fanns, som t ex ett ordentligt utbud av juicer (bland annat kunde man pressa sin egen apelsinjuice). Man kunde göra sin egen Ceasarsallad; dock utan kyckling (?).
Bland annat saknades scrambled eggs, som ett par av oss gärna hade velat ha; kanske istället för de pocherade. Bacon fanns inte heller (utom inblandat i macaroni & cheese). Vissa saker bör finnas på en brunch, i alla fall om det inte istället finns massor-massor av andra alternativ, och det fanns det inte.

Efterrättsbordet var till allas belåtenhet. Det fanns äppel- och hallonpaj, frukter och även små shots (lime, choklad etc). Choklad-shoten var helt underbar!
Våra betyg blev allt ifrån 3,5 till 4,5, men snittet blev ändå en 4:a. Känns som att det blir samma betyg var vi än äter? :)
Ett nytt uttryck myntades under dagens brunch (som förresten sedan även blev en promenad i vårsolen och ett glas vin på Skeppsholmen): baksläppa
Betyg för Strand:

Inga kommentarer:
Skicka en kommentar