söndag 22 mars 2015

... testade Kitchen & Table, 141207

Denna gång tog vi oss till Kungsholmen och Kitchen & Table (Clarion Hotel, Kungsholmsgatan 31).

Vi hade bokat bord för 10 pers, men vi blev bara 6,5 (naggande goda) brunchare idag: LG, MA, JL, LÅ, MN, CL, premiärbruncharen JE och mini-JL. Restaurangen är Marcus Samuelssons och köket utlovar klassiska svenska smaker med nya amerikanska influenser. Det var en ganska ovanlig brunchkompott av rätt så kryddiga maträtter. Trevligt med ett band som satt och spelade i hörnet då och då, även om volymen blev såpass hög att man knappt kunde prata just då.





Några kommentarer från gänget:


  • "Annorlunda brunch med starka smaker och liveband som spelade lite för högt. Avsaknad av smoothie och större utbud av förrätter gjorde lite sämre betyg."
  • "Miljön kändes trivsam, men jag gillade inte att sitta vid det höga barbordet. Vanlig juice kunde gott ha ingått i priset, men hade gärna betalat extra för en smoothie. Maten var helt ok, utan att sticka ut nämnvärt. Fick ett kycklingben som inte var helt färdiglagat. Det ska inte förekomma på en restaurang."
  • "Roligt med innovativa smaker i brunchmixen, men det hade behövts något lite neutralt att balansera med. Kul med livemusik, men det var lite väl hög ljudvolym emellanåt."

Pris: 295 kr

Betyg för Kitchen & Table:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar